A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
INGYENES SZÁLLÍTÁS - Kora tavaszi ajánlat
Emlékeztető óranaptár: az alzheimer-kór és a demencia támogatása

Emlékeztető óranaptár: az alzheimer-kór és a demencia támogatása

Memóra - Az Emlékeztető Óranaptár: Kiknek készült?

A Memóra - Emlékeztető Óranaptár egy olyan eszköz, amely kifejezetten azoknak szól, akiknek szükségük van a napi rutin és teendők egyszerű és hatékony követésére. A Memóra egyedi és hasznos megoldást kínál azoknak, akik érintettek lehetnek Alzheimer-kórban vagy már tapasztalják a demencia jeleit.

Kinek érdemes ezt az órát használni?

  •  Az idősebb generációnak: Azoknak, akiknek fontos a napi rutin betartása és az időérzék fenntartása, az Emlékeztető Óra segíthet a nap eseményeinek nyomon követésében.
  • Gyógyszerszedés emlékeztetésére: Az óra beállítható emlékeztetőkkel, így segíthet abban, hogy soha ne felejtsük el időben bevenni a szükséges gyógyszereket.
  • Étkezésre és hidratáltságra: A megfelelő táplálkozás és hidratáltság kulcsfontosságú az egészség szempontjából. Az Emlékeztető Óra segíthet abban, hogy időben étkezzünk és igyunk.
  • Teendők és események nyomon követésére: A napi teendők és események könnyen elkerülhetik a figyelmünket. Az óra naptár funkciójával minden fontos dátum és teendő szem előtt maradhat.

 

Mi is az az Alzheimer-kór?

Az Alzheimer-kór egy rettegett, nem gyógyítható betegség, mely többek között feledékenységgel jár. Ez a demencia, azaz az időskori elbutulás egyik leggyakoribb kiváltó oka. Sajnos elég sok embert érint: a 65 éven felüliek 5%-ánál fordul elő, azonban az életkor előrehaladtával ez a szám egyre nő. A 85 évesnél idősebbek közel fele szenved ettől a betegségtől.

Az Alzheimer-kór különösen súlyos, mivel nem csak az érintettre van hatással, hanem az egész családjára és gondozójára is. A betegség progresszív természete azt jelenti, hogy az érintett személyek idővel elveszítik kognitív képességeiket és önállóságukat. Ezért kiemelten fontos a családi támogatás és megértés az Alzheimer-kórban szenvedők számára.

Az Alzheimer-kór és a demenciafajták továbbra is kihívást jelentenek a kutatók és az egészségügyi szakemberek számára. A cél az, hogy egyre hatékonyabb kezeléseket találjanak, és hogy a betegek és családjaik megkapják a szükséges támogatást és segítséget. Az Alzheimer-kórban szenvedők megérdemlik a méltósággal és tisztelettel teli gondozást és támogatást, és a családok fontos szerepet játszanak ebben a folyamatban. Legyünk ott egymásért és segítsük egymást a nehéz időkben is.

 

Az Emlékeztető Óra lehetőséget nyújt az idő és a napi tevékenységek egyszerű és áttekinthető módon történő követésére. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akiknek nehézséget okozhat a napi rutin betartása vagy az időérzék fenntartása.

 

Az Emlékeztető Óra segíthet:

  • Időérzék fenntartásában: A pontos idő és a nap folyamán történő események nyomon követésében.
  • Emlékeztetőkben: Beállíthatóak emlékeztetők például gyógyszerek szedésére, étkezésre vagy fontos teendőkre.
  • Naptár funkcióval: Áttekintést nyújt a nap eseményeiről és segít az időrend betartásában.

Ez az eszköz nem csak a betegeknek, hanem a gondozóknak is sokat segíthet. Az átlátható és könnyen használható kialakítás lehetővé teszi, hogy a mindennapi teendők követése és a napi rutin fenntartása egyszerűbb legyen. Az ilyen technológiai eszközök hozzájárulhatnak a betegséggel járó kihívások enyhítéséhez és az érintettek életminőségének javításához. 

Ha további információra van szükséged, vagy további részleteket szeretnél megtudni az Emlékeztető Óra használatáról, kérlek, látogass el a memóra termék adatlapjára. Az Emlékeztető Óra lehetőséget nyújt az Alzheimer-kórban vagy más demenciában szenvedők számára az önállóság és a napi tevékenységek egyszerű nyomon követésére.

2023. okt. 13.
Memóra - Emlékeztető óra

Demencia óra
Ajánlott bejegyzések

Az Alzheimer-kór korai jelei és a diagnózis fontossága

Az Alzheimer-kór korai jelei és a diagnózis fontossága

2023. nov. 25.

Az Alzheimer-kór a legelterjedtebb típusú demencia, amely sokak életét érinti világszerte. A korai jelek felismerése rendkívül fontos annak érdekében, hogy minél hamarabb segítséget lehessen nyújtani az érintetteknek és családtagjaiknak
Az Alzheimer-kór és az emlékeztető óra: miért fontos?

Az Alzheimer-kór és az emlékeztető óra: miért fontos?

2023. nov. 12.

Az Alzheimer-kór egy súlyos betegség, amely sokak életét érinti. Az emlékeztető óra olyan eszköz, amely segít a betegeknek az időérzék fenntartásában, emlékeztetők beállításában és a napi teendők nyomon követésében.
Emlékeztető óra
Kapcsolat
Írjon nekünk!

Kérdése van a Memórával  kapcsolatban? Az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy az űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot!

Keressen bizalommal!

+36 70 724 0022 info@emlekezteto-ora.hu