A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
INGYENES SZÁLLÍTÁS - Tavaszi ajánlat

Rólunk

Rólunk

Vállalkozásom a 2022.-es évben fejleszttette a MEMÓRA demencia készüléket, mely egyben egy digitális óra és digitális naptár időseknek számtalan funkcióval.

Saját családomban ,idős demens beteg részére szerettünk volna Magyar nyelvű és hangú emlékeztető órát vásárolni de nem találtunk.

Sajnos a mama nem tudta az aktuális hónapot-napot sem - jelentkeztek a demencia jelei, gyakran elfelejtette beszedni gyógyszereit.

Ekkor határoztuk el, hogy létrehozunk egy olyan készüléket ami egy digitális jelző óra időseknek. Ez a digitális naptár időseknek készült ,mely nagymértékben elősegíti az emberek a napi szintű teendőinek elvégzését is.

Különös tekintettel voltunk a látás(akár színtévesztő) vagy hallás károsodott idős emberekre nézve is ,ezért olyan elemekkel-funkciókkal láttuk el a digitális órát(nagy fekete-fehér betűk és Magyar hang)amelyek haszálhatóvá tették az ő számukra is.

A demencia óra fejlesztéssel párhuzamosan több idős embernél folytak a tesztek és így született meg ez a digitális óra melynek használatával nagyon pozitív eredmények születtek.

Például:

1.Egyhónapos időszakokat vizsgálva, "magára hagyott" -napi telefonos segítség nélküli idős embereknél az egész havi gyógyszerbeszedési eredmények 95-100%-osak voltak,mely nagyban köszönhető a megjelenített Magyar nyelvű feliratos képekkel egyidőben elhangzó Magyar hangú gyógyszer beszedési emlékeztetőknek.

Javasoljuk digitális óra mellett a napszak jelölésű heti okos gyógyszeradagoló használatát!

A többi nem gyógyszer emlékeztetőknél a Magyar hangot mellőztük,mert zavarónak hatott a tesztelt időseknél a több egymás után beállított beszédhang, ezért csak figyelem felhívó dallam hallható Magyar nyelvű felirattal és az aktuális teendőre utaló képpel.

2.Másik pozitív dolog ,hogy az egyik idős mamának a bejárati kapuja sorozatosan nyitva maradt éjszakára, de a mindennapos ajtóbezárási figyelmeztetések után mindig bezárta(ellenőrízve volt a családtagja által).

3.Idős bácsi nagyfokú látáscsökkenésben szenved mindemellett demens,mostmár bármikor megynyomja a gép hátuljának síkjából enyhén kiálló (hangszóró) gombot vagy a távirányító jobb felső sarkában lévő szintén a síkból kiálló(hangszóró) gombot és a MEMÓRA azonnal bemondja Magyar hangon az éppen aktuális napot-napszakot és a pontos időt.A megszokott helyen lévő heti gyógyszeradagolójából amikor az emlékeztető óra Magyar hangon figyelmeztette az aktuális napszak gyógyszereinek bevételére, ő azt rendre megtette.

Rajtunk kívül számos embernek van a családjában ,ismerettségi körében olyan idős személy akiknek különböző betegségek vagy csak a kor előrehaladta miatt a napi rutin elmarad és a Memóra nagy segítséget ad a fontos napi teendők elvégzéséhez.

A MEMÓRA (digitális óra) használata magasfokú segítséget nyújt a nem folyamatos ápolásra szoruló,önellátó idős,demens,alzheimeres,kognitív zavarokkal küzdő embereknek.

Javasolt a használata akkor is ,amikor még enyhék a demencia jelei.

Családi vagy Baráti ajándékként javítsa idős hozzátartozóinak,ismerőseinek életminőségét!

Emlékeztető óra
Kapcsolat
Írjon nekünk!

Kérdése van a Memórával  kapcsolatban? Az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy az űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot!

Keressen bizalommal!

+36 70 724 0022 info@emlekezteto-ora.hu